Ergens anders goedkoper?

Spamcontrole: klik het derde vakje aan

Elders goedkoper?

Klokken kopen

De klok is een interessant stuk accesoires. Het voornamelijke doel van klokken is het bekijken van de tijd. Daarnaast is het uiterlijk van een klok ook belangrijk, aangezien het uiterlijk de rest van de sfeer in de ruimte kan beïnvloeden, zowel in positieve als in negatieve zin. Een mooie en passende klok zorgt ervoor een mooie aanblik. In de rest van de tekst kun je lezen waar je op moet letten bij het uitkiezen van een klok, welke soorten en maten er beschikbaar zijn bij Otje van Potje en voor welke prijs het mogelijk is om een nieuwe klok aan te schaffen. Ook wordt er beschreven wat voor andere soorten accessoires we aanbieden bij Otje van Potje.

Waar moet je op letten bij de aankoop van een nieuwe klok?

Aangezien klokken veel van elkaar in grootte en uiterlijk, is het belangrijk om een weloverwogen keuze te maken waar je achteraf geen spijt van zult krijgen. Allereerst is het belangrijk dat je een klok uitkiest die goed past bij de rest van je kamer. Zo is het aankopen van een gigantische klok voor een kleine ruimte misschien geen goed idee, en is een klein klokje in een hele grote ruimte ook niet handig. Ook is het van belang dat de kleuren van de klok goed passen bij de muren.

Als je een aankoop hebt gedaan moet je ook aandachtig kiezen waar je de klok vervolgens plaatst. Zo is het belangrijk dat de zichtbaarheid van de klok maximaal is, aangezien je dan de tijd vanuit alle hoeken in de kamer kunt bekijken. Het is daarnaast aan te raden om je klok op een relatief hoge plek op te hangen.

Soorten en maten van klokken bij Otje van Potje

Bij Otje van Potje is er een divers assortiment aan klokken beschikbaar. Zo zijn er klokken met een houtdesign, met een metalen design of zelfs klokken inclusief een organizar. Qua grootte bieden we klokken aan met een diameter van 60 centimeter, of tafelklokken van 30 x 20 centimeter. Wij raden je aan om langs te komen bij onze meubelzaak, aangezien je dan de grootte van de klok in werkelijkheid kunt bekijken.

De klokken zijn beschikbaar van het merk Feelings en van het merk Happy @ Home. Beide merken hebben verschillende types die sterk van elkaar verschillen. Ook qua prijzen zijn er verschillen tussen en binnen de merken.

Wat is de prijs van een klok?

Bij Otje van Potje kun je al vanaf ongeveer 30 euro beschikken over een gloednieuwe klok. De prijzen verschillen echter sterk. Zo zijn klokken er tafelklokken van het type squared beschikbaar voor 40 euro en klokken van het type Mikaela te koop voor 99 euro. De prijsrange van de klokken is tussen 30 en 120 euro. Zo is er dus een klok beschikbaar voor zowel een laag als een hoog budget.

Andere soorten accessoires bij Otje van Potje

Naast klokken bieden we bij Otje van Potje nog veel meer accessoires aan. Er zijn vele types accessoires, waaronder het volgende:

Bij Otje van Potje ben je dus gegarandeerd van woonplezier! Kom gerust een kijkje nemen in onze zaak waar alles staat tentoongesteld, ook kun je ons altijd vragen om advies. Ook via de mail en telefonisch zijn wij beschikbaar.