Ergens anders goedkoper?

Spamcontrole: klik het eerste vakje aan

Elders goedkoper?

Banken (194)

Laad meer producten

Landelijke bank kopen?

Heeft u nog niet de gewenste bank gevonden? Geen zorgen, Otje van Potje heeft de bank voor u! Hier kunt u dé landelijke bank kopen naar uw smaak. Alle banken welke wij aanbieden beschikken over hoogwaardige kwaliteit. Voor ieder persoon bieden wij een comfortabele bank aan, denkt u aan een bank met een hoge zitting of juist een echte loungebank waar u na een lange dag werken kunt uitrusten. Bij Otje van Potje is voor iedereen de perfecte bank aanwezig.

Mooie landelijke banken in leer en stof

Bij Otje van Potje beschikken wij over zowel leren banken als stoffen banken. Deze stoffen zijn leverbaar in verschillende kleuren. De soorten banken waar u uit kunt kiezen zijn onder andere:

  • Hoekbanken
  • 2-zits banken
  • 2,5-zits banken
  • 3-zits banken
  • (Hoek)Banken incl. hockers

De banken uit onze collectie zijn leverbaar in verschillende afmetingen. Heeft u een bank gezien en is deze te klein? Dan is deze altijd nog in een andere maat leverbaar. Heeft u genoeg ruimte in uw woonkamer? Dan hebben wij een ruime keuze hoekbanken. Heeft u minder ruimte in de woonkamer? Dan hebben wij ideale 2-zits banken welke perfect in uw huis passen. Wij kunnen dit voor u uitmeten zodat u nooit een te grote bank bestelt.

De banken van Otje van Potje komen uit de collectie van verschillende topmerken. Kwaliteit staan bij deze merken hoog in het vaandel en dus ook bij Otje van Potje. Onze topmerken banken zijn onder andere:

De banken zijn geheel zelf samen te stellen waarbij elk merk haar eigen stof- en leermogelijkheden hanteert. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van de juiste kleur en stof. Naast ons ruime assortiment banken bieden wij een ook andere meubels aan zoals: