Bergkasten

Joshua highboard schuifd + 3L+3N light grey OPRUIMING OP=OP

van € 899,00
voor€ 399,00
Bekijk >>

Echo bergkast 3D+3L naturel - grey SHOWMODEL

van € 799,00
voor€ 399,00
Bekijk >>

Deaumain, boekenkast hoog 2-deuren + 1-lade + 3-niches + 1-mand - 90 cm

€ 999,00
Bekijk >>

Deaumain, boekenkast laag 2-laden + 3-niches + 1-mand - 75 cm

€ 749,00
Bekijk >>

Landelijk opbergkast kopen

Ben je op zoek naar een opbergkast welke niet teveel ruimte neem in je interieur? Otje van Potje biedt dé oplossing. Dankzij de opbergkasten kun je veel spullen kwijt welke anders blijven slingeren door de woning. In de kast heb je de mogelijkheid om het zo in te richten dat je extra overzicht creëert.
 
Otje van Potje beschikt over een ruim assortiment waarin allerlei afmetingen mogelijk zijn. Zo heb je al kasten met een breedte van 55 cm tot 117 cm. Alles wat u zoekt hebben wij bij Otje van Potje. In onze 3000m2 grote woonwinkel vind je altijd jouw favoriete opbergkast.
 

Landelijke opbergkasten

Dankzij de industriële revolutie zijn kasten nog steeds populair, maar het concept is al eeuwenoud. Bij Otje van Potje kijken we elke keer weer naar de nieuwste trends om zo de mooiste opbergkast voor jou te tonen. Naast onze opbergkasten beschikken wij ook over een ruim assortiment:
Alle kasten van Otje van Potje zijn gemaakt van de beste kwaliteit. Maar niet alleen onze kasten zijn van hoge kwaliteit, ons ruime assortiment interieur wordt specifiek uitgekozen op basis van de beste kwaliteit, denkt u aan:
Alle interieur meubelstukken zijn te combineren waardoor u het hele interieur compleet kan maken bij Otje van Potje. Heeft u nog niet precies in gedachten hoe u uw interieur wilt inrichten? Kom gerust langs in onze showroom om inspiratie op te doen! Onze interieurspecialisten staan u graag te woord en helpen u graag met uw interieur. Heeft u direct vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij zijn telefonisch bereikbaar en per e-mail.