Ergens anders goedkoper?

Spamcontrole: klik het vijfde vakje aan

Elders goedkoper?

Merken

Kleur

Materiaal

Prijs

Sorteren

Hockers kopen?

Heeft u een bank maar nog niet het gevoel dat u languit kan liggen? Denk dan een aan een hocker van Otje van Potje. Een hocker geeft net die extra dimensie aan uw bank waardoor u ’s avonds heerlijk kunt liggen op de bank. Otje van Potje beschikt over vrolijke hockers met printjes van verschillende bloemen, planten en bomen.

In Nederland gebruiken we de benaming hocker of poef, maar in andere talen zoals het Engels wordt het Ottoman genoemd. Dit stamt af van het Ottomaanse rijk waar de hocker oorspronkelijk vandaan komt. Deze hockers waren vaak hol van binnen en creëerden daardoor extra opslagruimte.

Goedkope hockers

De hockers van Otje van Potje beschikken over de top kwaliteit waar een hocker aan moet voldoen. Daarnaast zorgen wij altijd voor de juiste prijs! Per hocker is een verschil tussen het zitcomfort, niet iedereen wil namelijk het zitcomfort.  Zo heb je:

  • Zacht zitcomfort d.m.v. een zachtere en comfortabele vering
  • Hard zitcomfort d.m.v. een hardere vering

Om je hockers goed te combineren, beschikt Otje van Potje ook over een hoge kwaliteit van zitmeubelen welke perfect gecombineerd kunnen worden met de hocker. Denkt u aan:

Otje van Potje beschikt over verschillende merken als FeelingsHappy@Home en Urbansofa.

Hockers kopen bij Otje van Potje?

Weet u nog niet zeker welke hocker u moet kiezen? Bij Otje van Potje beschikken wij over de specialisten welke u kan helpen om tot de juiste hocker te komen. Daarnaast kunnen zij u een compleet interieur advies geven waarbij we d.m.v. uw wensen en behoeften tot het gewenste eindresultaat komen.

Bent u benieuwd naar meer? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder. Uiteraard bent u ook welkom in onze showroom van méér dan 3.000m2 in Rijssen. We zien u graag langskomen voor een kop koffie!