Ergens anders goedkoper?

Spamcontrole: klik het zesde vakje aan

Elders goedkoper?

Feelings banken

De banken van het merk Feelings zijn al jarenlang enorm populair en dat is geen verrassing. Feelings staat namelijk bekend om de hoge kwaliteit en de diversiteit en dat is ook terug te zien aan het assortiment van banken dat ze aanbieden. Ben je dus op zoek naar een gloednieuwe sofa van absolute topkwaliteit? Dan zijn Feelings banken perfect om aan te schaffen voor je interieur. Naast de hoge kwaliteit en het mooie design is het comfort gehalte van Feelings banken ook nog eens erg hoog, waardoor je lekker comfortabel weg kunt zakken in de bank naar een lange dag!

Wat zijn Feelings banken?

Feelings banken zijn simpelweg banken van het merk Feelings. Naast banken heeft het merk Feelings uiteraard nog vele soorten andere producten zoals tafels, stoelen of verlichting. De banken van Feelings liggen heerlijk waardoor je er wel urenlang op kunt liggen. De eigenschappen van deze banken zijn dus de hoge kwaliteit van het materiaal, het comfort en ten slotte ook het design. De banken zien er namelijk schitterend uit en ook zijn er bank designs beschikbaar in vele soorten en maten. Als je dus op zoek bent naar de perfecte bank voor in je woonkamer, dan is Feelings de keuze waar je totaal geen spijt van gaat krijgen!

Welke soorten Feelings banken zijn er?

Banken zijn er in alle soorten en maten, en dit is ook van toepassing op de banken van Feelings. Indien je een grote bank, kleine bank, hoekbank of wat voor soort bank dan nodig hebt, het merk Feelings heeft je sowieso wel wat moois te bieden. Het is dan ook aan te raden om eerst is goed te kijken naar wat voor bank je precies op zoek bent, zodat je een overweging kunt maken voordat je banken gaat vergelijken. Ook is het slim om alvast in te schatten hoeveel ruimte de bank in beslag neemt en hoe de bank in de woonkamer gaat passen. Een extreem grote bank in een hele kleine kamer is vaak geen goed idee en een mini-bank in een ruime woonkamer staat vaak ook niet mooi. Bij Otje van Potje bieden we de volgende soort banken aan:
  • 2 zitsbanken
  • 2,5 zitsbanken
  • 3 zitsbanken
  • Hoekbanken
  • Hoekbanken inclusief hockers
  • Reguliere banken inclusief hockers
Het kan ook een goed idee zijn om te kiezen voor een van de bovenstaande banken met hocker(s). Een Feelings hocker wordt ook wel een poef genoemd en is perfect om je benen te laten rusten zonder dat je de gehele bank in beslag aan het nemen bent.

Hoeveel kost een Feelings bank?

Aangezien er veel verschillende soorten Feelings banken zijn, is het zo dat de prijs van de bank zowel hoog als laag kan zijn. Zo zijn 2 zitsbanken vele male goedkoper dan hoekbanken. Ook wordt de prijs beïnvloedt door het gebruikte materiaal en de vorm van de bank. Indien je een budgetvriendelijke bank zoekt, dan is het al mogelijk er een aan te schaffen bij Otje van Potje voor zo’n 650 euro. De prijs van een grotere (hoek) bank met bijvoorbeeld een ottomaan zal zo rond de 1500-2000 euro zijn. De relatief hoge prijs van Feelings banken is het echter wel waard als je ziet wat voor een geweldige kwaliteit je ervoor terugkrijgt!

Waarom een Feelings bank kopen bij Otje van Potje?

Een Feelings bank kopen bij Otje van Potje is een verstandige beslissing! De banken zijn namelijk voor een leuke prijs op te halen en ook is het mogelijk om de Feelings bank uit te testen in onze mooie meubelzaak. Dan is het ook mogelijk om de verschillende soorten Feelings banken te vergelijken en onze medewerkers te vragen om interieuradvies, zodat je straks lekker kunt gaan genieten van een topbank!