Onderhoudsadvies


Stof
Voorkomen is beter dan genezen. Behandel daarom een nieuw gestoffeerd meubelstuk met een beschermend middel, bijvoorbeeld Protexx. Hierdoor krijgen vlekken op basis van olie, water of vet geen kans zich aan de vezels te hechten. Klik hier voor meer informatie en voor de aanschaf van het onderhoudsmiddel.

Leder
Jarenlang genieten van een mooie lederen bank is niet moeilijk. Twee à drie keer per jaar het leder behandelen met een speciaal onderhoudsmiddel, houdt dit natuurproduct in topconditie. Het reguliere onderhoud beperkt zich tot het afnemen van het leder met een licht vochtige doek zonder zeep- of kalkresten. Klik hier voor meer informatie en voor de aanschaf van het onderhoudsmiddel.Hout

Hout
Sommige houten meubelen zijn onbehandeld, de meeste hebben echter een olie-, was- of laklaag gekregen. Hoe de afwerking ook is, hout heeft enige bescherming nodig om het mooie karakter van dit natuurproduct te behouden. Regelmatig onderhoud met woodsealer, olie, was of polish zorgt voor een eerste beschermlaag. Met onderzetters is deze bovenlaag te beschermen tegen krassen en vlekken. Klik hier voor meer informatie en voor de aanschaf van het onderhoudsmiddel.

Online bestellen: klik op onderstaande button

Mocht u meer willen weten over het onderhoud van uw meubelen dan kunt u altijd contact met ons opnemen.