Ergens anders goedkoper?

Spamcontrole: klik het tweede vakje aan

Elders goedkoper?

Merken

Kleur

Materiaal

Prijs

Sorteren

Opbergkasten

Op zoek naar een bergkast? Bij Otje van Potje hebben wij een enorm aanbod aan bergkasten. De bergkasten die wij aanbieden zorgen ervoor dat je niet overbodig veel rommel in je huis laat liggen en dat er een mooi stuk interieur staat, en dat voor een scherpe prijs!

Doeleinden bergkast

Allereerst is het voornaamste doel van een bergkast dat je er zoveel mogelijk spullen in op kan bergen. Daarnaast voorkomt een bergkast dat kamers er leeg uit zien. Tevens kun je op de open planken van de bergkast ook je eigen voorwerpen toevoegen om extra sfeer in je huis te creëren.  Een bijkomend voordeel is dat spullen die je opbergt in een bergkast minder snel onder het stof komen te zitten, waardoor je zo ook nog eens minder vaak hoeft te poetsen!
Zorg ervoor dat het type bergkast goed past bij de rest van je interieur. Bij Otje van Potje bieden wij industriële en landelijke types bergkasten aan, hierdoor past er altijd wel een soort bij de rest van de omgeving.

Soorten bergkasten bij Otje van Potje

Bij Otje van Potje is een enorm aanbod aan bergkasten beschikbaar. Zoals eerder vermeld in verschillende soorten stijlen, waaronder landelijk en industrieel. Ook het soort materiaal waarvan de kasten zijn gemaakt verschilt sterk van soort tot soort. De opbergkasten kunnen zijn gemaakt van metaal, staal of een van de vele houttypes.
Ook qua kleuren zitten er vele verschillen in de opbergkasten. Hoewel de meerderheid beschikt over een houtkleur, zijn er ook kasten beschikbaar in het grijs, wit of zwart.

De afmetingen van de kasten verschillen veel per soort. Het hangt er maar net van af naar wat voor soort kast je op zoek bent, en of het past in je woonruimte.  Onze tip: Meet van tevoren even de kamer waarin je de kast wil plaatsen op, waardoor je zeker weet dat je kast er ook daadwerkelijk in past. Tevens beschikken wij over open én dichte opbergkasten.
Bij Otje van Potje zijn in totaal wel meer dan 50 soorten opbergkasten beschikbaar, deze zijn onder te verdelen in 2 merken:

  1. Feelings: Tussen de bergkasten van Feelings zijn er veel onderlinge verschillen. Het aantal (dichte of open) lades en planken verschilt per soort. Toch hebben alle kasten een paar dingen gemeen: Ze zijn gemaakt van kwalitatief hoogstaand materiaal en beschikken over een schitterend design (of dit nu industriële of landelijk is)
  2. Happy@Home: De kasten van Happy@Home beschikken over een bijzonder mooi uiterlijk. Er zijn veel verschillende modellen beschikbaar. Daarnaast is er ook LED verlichting aangebracht in een aantal van de opbergkasten, waardoor ze zorgen voor extra sfeer in je kamer.  Ook zijn sommige kasten in beschikking van manden, glazen deuren of niches. Een aantal van de Happy@Home opbergkasten zijn absolute blikvangers die je gasten zullen verbazen!

Kosten bergkast

De kosten van een opbergkast variëren sterk. De goedkoopste types zijn al aan te schaffen vanaf €350, terwijl de absolute toppers van kasten de deur uit gaan vanaf €1399. Het verschil tussen deze prijzen is uiteraard enorm, en bij Otje van Potje zijn er ook genoeg bergkasten beschikbaar in het middensegment.

Andere types kasten bij Otje van PotjeNaast opbergkasten bieden wij de volgende typen kasten aan:

Alle kasten van Otje van Potje zijn gemaakt van de beste kwaliteit. Maar niet alleen onze kasten zijn van hoge kwaliteit, ons ruime assortiment interieur wordt specifiek uitgekozen op basis van de beste kwaliteit, denkt u aan:

Bergkast kopen?

Als je besloten hebt om een bergkast te kopen kun je vrijblijvend een offerte aanvragen. Bij twijfel kunnen wij je uiteraard van advies voorzien en al je vragen beantwoorden.