Dressoirs

Mastercraft 01 dressoir 1D/4L/1OV

Mastercraft 01 dressoir 1D/4L/1OV

€ 499,00
Bekijk >>

Mastercraft 02 dressoir 2D/4L

Mastercraft 02dressoir 2D/4L

€ 719,00
Bekijk >>

Dressoir kopen?

Het dressoir is een meubelstuk dat de laatste jaren zijn intrede weer heeft gemaakt. Hoewel het sinds de middeleeuwen al wordt gebruikt, is het product na een aantal decennia van relatieve afwezigheid weer razend populair.

Allereerst is het dressoir uitstekend te gebruiken als opbergkast voor kleine huisvoorwerpen als servies, glazen, afstandsbediening, tijdschriften en méér. De lades nemen vaak weinig ruimte in beslag en zijn gemakkelijk te openen en sluiten.

Daarnaast is het mogelijk om voorwerpen op het dressoir te plaatsen. Het leuke hieraan is dat je de bovenkant van de dressoir je eigen touch kunt geven. Je kunt een dressoir gebruiken voor het plaatsen van vroegere vakantiefoto’s, je nieuwe plantencollectie, de meest mooie wijnflessen of een klassieke platenspeler. De mogelijkheden zijn eindeloos. Probeer ervoor te zorgen dat het kleuren van de voorwerpen goed passen bij de kleuren van het dressoir, waardoor je er een leuk effect aan overhoud.

Een bijkomend voordeel van het plaatsen van een dressoir is het feit dat het dressoir de ruimte in je woonkamer kan vullen. Een erg lege eetkamer met alleen een tafel en wat stoelen ziet er met toevoeging van een dressoir ineens een stuk gezelliger uit.

De merken dressoirs bij Otje Van Potje

Bij Otje van het potje hebben wij verschillende bekende merken dressoirs. Hieronder de meest bekende:
 1. Feelings
  De dressoirs van het merk Feelings zorgen voor een authentieke sfeer door het mooie houte design van het meubelstuk. De meubels zijn beschikbaar in verschillende hout types waaronder:
  - Lamulux
  - Acaciahout
  - Eiken fineer
  - Mango
  - Eik massief
  - Polywood. Daarnaast zijn er ook diverse houtkleuren beschikbaar, waardoor je zeker kunt zijn dat je het juiste gevoel krijgt dat je wilt creëren in de zithoek, woonkamer of keuken.Ook zijn veel dressoirs van dit merk gemaakt in combinatie met metaal, waardoor het over een mooie natuur-industriële look beschikt.
 2. Mastercraft
  Deze dressoirs hebben een heel bijzonder uiterlijk door de bijzondere afwerking van de lades. Deze beschikken namelijk naast een houtlook ook over metalen handgrepen, waardoor je een speciale combinatie ziet. Het gebruikte hout is overigens van hoogstaande kwaliteit. Ben je toe aan een mooi maar vooral bijzonder dressoir? Kies dan voor Mastercraft!
 3. Happy @ Home
  Ten slotte bieden wij een groot assortiment dressoirs aan van Happy @ Home. De meubels van dit merk zorgen voor een compact en toegankelijk lifestyleconcept. Deze dressoirs komen in alle soorten en maten, waardoor er altijd wel iets bijzit dat perfect bij jou én de rest van je interieur past. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Er zijn dressoirs beschikbaar in verschillende types houtkleuren, sommige beschikken over een topblad en andere hebben weer leuke extra’s als keerbare manden.
 

De prijs van een dressoir

Uiteraard hangt de prijs van een dressoir sterk af van de grootte, het materiaal en het aantal deuren, laden en extra’s. In ons diverse aanbod bieden wij dressoirs aan tussen de €399 en €1499, waardoor je een verantwoordelijke keuze kunt maken op basis van je budget.

Alternatieven voor een dressoir

Naast reguliere dressoirs bieden wij bij Otje Van Potje nog meer soortgelijke producten aan, denk hierbij aan de volgende mogelijkheden:

Een dressoir kopen bij Otje Van Potje?

Als je interesse hebt in onze dressoirs of in één van onze andere producten, dan kunt je gerust langskomen in onze winkel in Rijssen. Met wel 3000m2 aan woonplezier kunt je er zeker van zijn dat er iets bijzit waar je gelukkig van wordt. Bij vragen of voor advies staan wij uiteraard tot je beschikking!
Wij raadden daarnaast aan op een plattegrond op schaal mee te nemen, zodat je er zeker van kan zijn dat het dressoir niet te veel of juist te weinig in beslag neemt. Hierdoor zul je gegarandeerd tevreden zijn met het resultaat.