Ergens anders goedkoper?

Spamcontrole: klik het vijfde vakje aan

Elders goedkoper?

Ladekasten

Een ladekast is simpelweg een kast met laden, wat gebruikt kan worden om voorwerpen in op te bergen. Ladekasten zijn erg bruikbaar aangezien je er erg veel in kunt op slaan, en ze nog niet eens zoveel ruimte in beslag nemen. Ladekasten zijn er tevens in alle soorten en maten. Er zijn kleine of grote ladekasten, maar ook hoge of lage ladekasten. Ook bij Otje van Potje bieden wij diverse soorten aan, waardoor je er zeker van kunt zijn dat je straks een leuke en bruikbare ladekast bij je thuis of op kantoor hebt staan.
Het grootste voordeel van het aanschaffen van een ladekast is het feit dat je kamer er een stuk netter, opgeruimder en tevens ook ruimer uitziet aangezien je vele artikelen kunt wegstoppen in deze kasten. Hierdoor kom je naar gasten ook over tot een georganiseerd persoon.

Waar komen ladekasten het beste tot hun recht?

De ladekast is een meubelstuk dat in meerdere ruimtes gebruikt kan worden. Het is uiteraard belangrijk dat het design van de ladekast goed past bij het uiterlijk van de ruimte waarin het wordt geplaatst. Hieronder een opsomming van de mogelijkheden waar je ladekasten kunt plaatsen:

 1. Ladekast voor in de slaapkamer  (naast een kledingkast)
 2. Ladekast voor op kantoor (voor pennen, papier, nietmachines etc)
 3. Ladekast voor in de badkamer (voor toiletartikelen)
 4. Ladekast voor in de babykamer (als commode)
 5. Ladekast in de woonkamer

Een ladekast kun je uiteraard het beste tegen een wand plaatsen. Zorg er daarnaast ook voor dat je de ladekast niet te dicht bij de deur neerzet, aangezien onoplettende gasten er dan waarschijnlijk tegen aan stoten.

Soorten ladekasten bij Otje van Potje

Bij Otje van Potje zijn er diverse soorten ladekasten beschikbaar. Deze verschillen in prijs, kwaliteit, grootte en design. De ladekasten vallen onder 2 merken:

 1. Feelings
  Van het merk feelings is het aanbod gevarieerd. Allereerst zijn er binnen deze serie betaalbare ladekasten met een geweldige prijs-kwaliteit verhouding beschikbaar. Daarnaast zijn er ook ladekasten met een houtlook verkrijgbaar. Deze ladekasten onderscheiden zich van reguliere ladekasten door het speciale design. De meeste zijn gemaakt van het Acacia hout.
 2. Mastercraft
  Ook van het merk Mastercraft bieden wij bij Otje van Potje producten aan. Mastercraft staat bekend om het industriële design, en dit geldt ook voor de ladekasten. Ben je op zoek naar een ladekast met een uiterlijk van een combinatie van hout en staal? Dan zijn de ladekasten van Mastercraft perfect voor je.

Andere soorten kasten bij Otje van Potje

Naast ladekasten bieden wij ook de volgende soorten kasten aan:

Ben je op zoek naar strak afgewerkte kasten met een mooi of bijzonder uiterlijk? Dan is Otje van Potje dé juiste plek om te bezoeken.

Ladekast prijs

De prijzen van ladekasten bij Otje van Potje zitten redelijk dicht bij elkaar. De ladekasten zijn al beschikbaar vanaf €249,00. De ladekasten van het premium segment, die van het merk Mastercraft, zijn beschikbaar vanaf €549,00. Wij raadden daarom aan om een type ladekast aan te schaffen die qua afmetingen en design het beste bij je kamer past.  Ook verschillen de ladekasten bij ons in het aantal lades.

Ladekast kopen bij Otje van Potje?

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, bieden wij diverse soorten ladekasten aan bij Otje van Potje. Als je interesse hebt in een van deze producten, raadden wij je aan om bij onze meubelzaak langs te komen. Deze bevindt zich in Rijssen en is groter dan 3000m2, waardoor het niet moeilijk is om je er te vermaken. Onze gehele collectie, waaronder de ladekasten, staat er tentoongesteld. Advies nodig? Dan zijn onze medewerkers altijd beschikbaar om je te helpen bij het maken van een keuze.  Voor vragen zijn wij uiteraard ook telefonisch of per mail te bereiken.