Ergens anders goedkoper?

Spamcontrole: klik het derde vakje aan

Elders goedkoper?

Merken

Kleur

Materiaal

Prijs

Sorteren

TV meubel

Een TV meubel is misschien wel een van de belangrijkste meubelstukken van je woonkamer. Het neemt relatief veel ruimte in beslag en het is een meubelstuk waar je erg veel naar zult kijken, aangezien je er de televisie neerzet. Omdat het kiezen van het juiste TV meubel erg belangrijk is, bieden wij bij Otje van Potje een enorm assortiment aan TV meubels aan. Deze vallen onder de merken Mastercraft, Feelings en Happy@home. Wij willen er namelijk zeker van zijn dat je een aankoop doet waar je nog jarenlang plezier en tevredenheid aan kunt beleven.

Belangrijke aspecten bij het kopen van een TV meubel

Er zijn verschillende aspecten die van belang zijn bij het aanschaffen van een TV meubel. Neem deze aspecten in overweging bij het uitzoeken van het juiste dressoir. Belangrijke aspecten zijn:

  1. Grootte: Allereerst moet je dressoir goed passen in je woonkamer. Een te groot dressoir zorgt voor ruimtegebrek en een te kleine dressoir zorgt voor leegte. Daarnaast is de grote van je televisie van belang bij het aanschaffen van het dressoir. Zorg er voor dat de breedte van de televisie niet groter is dan de breedte van je dressoir. Schaf je een breed dressoir aan en heb je een kleine televisie? Dan kun je de zijkanten van het dressoir gebruiken om voorwerpen als planten, vazen of kaarsen te plaatsen. Hierdoor fleur je het dressoir én de woonkamer op.
  2. Design: Het design of uiterlijk van het TV meubel is erg belangrijk. Het voornaamste waar je aan moet denken is dat je TV meubel goed past bij de rest van de woonkamer. De kleuren van het dressoir moeten daarnaast in overeenstemming zijn met de kleuren van de rest van je woonkamer.
  3. Prijs: Uiteraard zou het zonde te zijn als je te veel betaald voor een TV dressoir. Bij Otje van Potje hoef je hier niet bang voor te zijn. Onze TV meubels zijn betaalbaar en tevens ook van hoge kwaliteit, waardoor je bij ons de ultieme prijs-kwaliteit verhouding krijgt.

Merken TV meubels bij Otje van Potje

De TV meubels die wij aanbieden zijn beschikbaar uit het volgende assortiment merken:

  1. Mastercraft: De dressoirs van mastercraft hebben een bijzonder gekerfd houten design.Voor een authentiek uiterlijk kun je daarom het beste kiezen voor TV meubels van dit merk.
  2. Feelings: De meerderheid van de TV dressoirs die wij aanbieden zijn van het merk Feelings. Deze zijn dan ook in vele soorten en maten beschikbaar. Het gaat hierbij om simpele metalen dressoirs, maar ook om kwalitatief hoogstaand eiken rustiek. Ook zijn er veel verschillen in het soort en het aantal laden waarover het TV meubel beschikt.
  3. Van het merk Happy@Home zijn er een aantal bijzondere dressoirs verkrijgbaar. Er zijn namelijk dressoirs die beschikken over LED verlichting, waardoor je de sfeer in je woonkamer enorm kunt verbeteren. Ook als je op zoek bent naar een volledige TV opzetkast kan het merk Happy@Home aan je wensen voldoen. Uiteraard zijn er ook reguliere TV meubels van dit merk te verkrijgen.

 

Wat kost een TV meubel?

Door ons diverse aanbod aan TV meubels, ben je er zeker van dat er wel iets voor je bij zit. Dit geldt ook voor de prijs, onze TV meubels zijn namelijk aan te schaffen tussen €179,00 en €899,00.  Hierdoor kun je kiezen voor een dressoir die goed past bij je beschikbare budget.

TV meubel kopen bij Otje van Potje

Interesse in een van onze TV meubels? Kom dan langs in om een aankoop te doen in Rijssen. Uiteraard kun je dan de dressoir bezichtigen in onze meubelzaak. Ook voor andere meubels kun je bij ons terecht.