Wandmeubelen

Milan wandkast 120x40x200(h)

€ 499,00
Bekijk >>

Milan wandkast 120x35x180(h)

€ 649,00
Bekijk >>

Milan wandkast 65x40x200(h)

€ 399,00
Bekijk >>

Estante wandkast

€ 499,00
Bekijk >>

Elba wandkast 4 L + 4 OV

€ 699,00
Bekijk >>

Quin sidetable

€ 229,00
Bekijk >>

Meadow wandkast

€ 699,00
Bekijk >>

Tuck dressoir

€ 399,00
Bekijk >>

Rovigo wandrek 2 deuren - openvak

€ 699,00
Bekijk >>

Texas wandkast

€ 179,00
Bekijk >>

Rovigo wandkast

€ 299,00
Bekijk >>

The Wall II wandrek

€ 139,00
Bekijk >>

Wandmeubels

Een wandmeubel of wandkast is een kast dat bestaat uit een plankensysteem waardoor je er gemakkelijk voorwerpen in op kunt slaan. Hoewel wandkasten vroeger uitsluitend open waren hoeft dit tegenwoordig niet meer zo te zijn. De wandmeubels die wij bij Otje van Potje aanbieden onderscheidden zich van reguliere wandmeubels door het gebruikte materiaal en/of het design. Door de verschillende beschikbare types ben je bij ons gegarandeerd van een wandkast die perfect past bij de rest van de kamer.
 

Gebruik wandmeubels

Het voordeel van wandmeubels is het feit dat ze te gebruiken zijn in verschillende ruimtes in je huis of kantoor. Je kunt een wandkast bijvoorbeeld plaatsen naast de televisie, op de overloop of naast je computer. Let er wel op dat je bij een open wandkast artikelen plaatst die niet teveel uit de toon vallen ten opzichte van de kast en de rest van de kamer. Dit hoeft bij ons echter geen probleem te zijn, aangezien we beschikken over moderne en klassieke wandmeubels.
 

Types wandmeubels bij Otje van Potje

Bij Otje van Potje bieden wij op dit moment uitsluitend wandmeubels aan van het merk Feelings. Toch zijn er binnen dit merk veel verschillende types beschikbaar. Deze types verschillen in maat, materiaal, prijs en uiterlijk. Ook TV wandmeubels bevinden zich in ons assortiment.

Allereerst zijn er ijzeren wandmeubels te verkrijgen. Deze komen het beste tot hun recht in een moderne omgeving. Ook de dichte lades die zich in de gehele kast bevinden zijn van hoge kwaliteit.

Daarnaast zijn er ook wandkasten beschikbaar die bestaan uit een combinatie van hout en metaal. Dit zorgt voor een mooi effect.
Tevens is het uiterlijk van deze wandkasten ook erg bijzonder. Vele types die beschikbaar zijn hebben namelijk verschillende lengtes van planken. Hierdoor kun je verschillende soorten artikelen met verschillende groottes op de diverse planken neerzetten, waardoor je kast er leuk uitziet om naar te kijken.
Ten slotte bieden we bij Otje van Potje wandmeubels aan in verschillende afmetingen. We beschikken over wandkasten van 2 meter hoogte, maar ook over brede wandkasten waar je vele voorwerpen naast elkaar neer kan zetten.
 

De prijs van een wandkast

 
De kosten van een wandkast hangen erg af van je budget. De goedkoopste wandkasten zijn al verkrijgbaar vanaf €139,00. De grote en luxe wandkasten met een mooi design, veel opslagplaats en kwalitatief hoogstaand materiaal zijn verkrijgbaar vanaf €699,00.
 

Overige soorten kasten bij Otje van Potje

Wij bieden uiteraard niet alleen wandkasten aan bij Otje van Potje. Ook voor de volgende soorten kasten kun je bij ons terecht:
Naast kasten zijn er bij ons ook zitmeubelen, tafels, stoelen, verlichting en andere soorten meubelaccessoires beschikbaar.

Wandmeubels kopen bij Otje van Potje?

Als je besluit een wandmeubel te kopen ben je bij Otje van Potje aan het juiste adres. In onze winkel in Rijssen staat ons gehele assortiment tentoongesteld. Hierdoor kun je het product altijd bezichtigen voor je besluit een aankoop te doen. Ook kun je uiteraard een van onze medewerkers vragen om advies. Ook de rest van de collectie is te bezichtigen in onze meubelzaak van wel 3000m2! Tevens zijn wij ook per mail of telefonisch te bereiken. Ook kun je via het contactformulier op onze website ons vragen stellen of om advies vragen.