Ergens anders goedkoper?

Spamcontrole: klik het vijfde vakje aan

Elders goedkoper?

Loveseats

Op zoek naar een comfortabele en stijlvolle loveseat voor je woonkamer? Neem dan gerust een kijkje op deze pagina. Hier vindt je namelijk een overzicht van de diverse mogelijkheden.

Wat is een loveseat?

Een loveseat is een kleine versie van een tweezitsbank, waar je knus met 2 personen of juist heel ruim alleen kunt zitten. De benaming van de loveseat komt uit de 19e eeuw. De voorloper van de loveseat werd bedacht zodat dames met grote jurken op een comfortabele en nette manier op een stoel konden zitten. Later kwam men erachter dat dit zelfde soort stoel ook perfect gemaakt was om knus bij elkaar te zitten, waarna de term loveseat ontstond. Een loveseat bestaat uit 4 stoelpoten, een zitvlak, een achterleuning en 2 zijleuningen. Bij sommige loveseats is het ook mogelijk om het zitvlak en de achterleuning er af te halen. Hierdoor kun je gemakkelijk stof weghalen.

Soorten loveseats bij Otje van Potje

Bij Otje van Potje zijn er een aantal loveseats beschikbaar, allen van het merk Feelings. Doordat de loveseats van dit merk zijn, ben je gegarandeerd dat je er erg comfortabel in kunt zitten door de stoffen die er worden gebruikt. Daarnaast zijn deze zitmeubelen heel duurzaam en kun je er jarenlang plezier aan beleven. De afmetingen van de loveseats verschillen, maar liggen tussen de volgende maten:
  • Lengte: Tussen de 121cm en 145cm
  • Hoogte: Tussen de 89cm en 97cm
  • Diepte: Tussen de 78cm en 86cm
Ook zijn er verschillende kleurentypes beschikbaar. Voorbeelden hiervan zijn stof mira, 26 sepia, lemongrass en 67 antraciet. Qua materiaal zijn er ook diverse soorten. Mogelijkheden zijn de stoffen muralla, bull, trento of brando. Deze stoffen zorgen er zeker dat je uiterst relaxed kunt genieten in je loveseat.

De prijs van een loveseat

De prijzen van de soorten loveseats liggen bij Otje van Potje dicht bij elkaar. Vanaf €399,00 kun je al beschikken over één van onze goedkope loveseats. Andere loveseats zijn beschikbaar tussen €495,00 en €699,00.

Loveseat tips

Meet voor het aanschaffen van een loveseat eerst je woonkamer op. Hierdoor weet je zeker dat er genoeg plaats is voor een zitmeubel en zul je niet voor onverwachte verassingen staan. Bij het plaatsen van je loveseat kun je daarnaast denken aan de volgende aspecten:
  • Zorg dat de loveseat op voldoende afstand staat van de televisie (om oogschade te voorkomen) en plaats de loveseat op een plaats waar je alle hoeken van de televisie goed kunt zien.
  • Een loveseat komt het beste tot zijn recht als er genoeg ruimte omheen zit
  • Plaats een bijzettafeltje binnen handbereik van de loveseat, hierdoor is het niet nodig om de stoel uit te gaan om je drinken of eten op te pakken.
  • Een loveseat zorgt voor een rustgevende uitstraling indien het dezelfde kleur heeft als de bijbehorende bank. Wil je juist het tegenovergestelde effect creëren? Leg er dan kussen met contrasterende kleuren neer.

Andere zitmeubelen bij Otje van Potje

Loveseats zijn lang niet de enige soorten zitmeubels bij Otje van Potje. Wij beschikken namelijk ook over: Bij Otje van Potje zijn wij dus echte specialisten als het op zitcomfort aankomt. Ook voor andere type meubels als kastentafelsstoelenverlichting of accessoires kun je bij ons terecht.

Loveseat kopen bij Otje van Potje

Interesse in een van onze loveseats banken? Vraag dan gerust een (vrijblijvende) offerte aan! Langskomen in Rijssen, bij onze grote (3.000m2!) showroom kan natuurlijk ook. Hier kun je dan eerst de meubels bezichtigen en mogelijk uitproberen voordat je een aankoop doet. Voor vragen of advies zijn wij uiteraard ook bereikbaar. Je kunt ons gerust mailen of bellen.