FEELINGS meubels 

BANKENFAUTEUILSRELAXFAUTEULSLOVESEATS
HOCKERSDRESSOIRSTV DRESSOIRS BERGKASTEN
BOEKENKASTENLADEKASTENWANDMEUBELENEETTAFELS
SALONTAFELSHOEKTAFELSBIJZETTAFELSEETKAMERSTOELEN
EETKAMERBANKENBARKRUKKENHANGLAMPENVLOERLAMPEN
TAFELLAMPENWANDLAMPENKAPSTOKKEN EN DRESSBOYSKLOKKEN
SIERKUSSENS EN TEXTIELVLOERKLEDEN WANDDECORATIES EN SPIEGELSWOONACCESSOIRES

Otje van Potje is een woonwinkel gelegen in Twente. De collectie van de winkel is zowel online als in de showroom te bekijken. Deze collectie bestaat onder andere uit de meubels van Feelings. Feelings is een merk met veel verschillende interieur stijlen. Ook zijn veel van de Feelings meubels door uzelf samen te stellen. U heeft bijvoorbeeld keuze uit verschillende afmetingen en stoffen. De Feelings collectie zou omschreven kunnen worden als een collectie die klassiek, modern en design samenbrengt. De Feelings collectie is erg uitgebreid. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een dressoir, een loveseat, een kast, verlichting of een nieuw vloerkleed? Al deze producten en meer vindt u in de collectie van Feelings.

 
Feelings Tokio

Één van de vele stijlen van Feelings is Tokio. De Feelings Tokio collectie bestaat onder andere uit dressoirs, eetkamertafels, kasten en meer. De meubels van Feelings Tokyo hebben een simpele maar warme uitstraling. Alle producten van deze collectie zijn gemaakt van acaciahout. Dit is een hardhout met een fijne nerf en warme kleur. Acaciahout is een populaire houtsoort voor het maken van meubels. Dit heeft er onder andere mee te maken dat het makkelijk te onderhouden is. Een voordeel van deze houtsoort is het feit dat het niet werkt en dus ook niet zal scheuren. De fijne nerf en de kleurschakeringen van acaciahout zorgen ervoor dat de meubels van Feelings Murica hun warme kleur en uitstraling behouden. Het is met deze houtsoort mogelijk om moderne en strakke meubels te creëren die tegelijkertijd warmte uitstralen.

Feelings Chablis

Een andere stijl van Feelings die gebruik maakt van acaciahout is Feelings Chablis. In deze collectie vindt u dressoirs, boekenkasten, hoektafels, eetkamerstoelen en meer. Deze collectie heeft een landelijke stijl. Om de volledige Feelings Chablis collectie te bekijken kunt u langskomen bij één van de Feelings verkooppunten, Otje van Potje. Op de bovenste verdieping vindt u naast deze collectie ook alle andere overige Feelings meubels. Daarnaast is het echter ook mogelijk om het aanbod online te bekijken.

Feelings advies

De meeste Feelings meubels kunt u zelf samenstellen. U heeft hierbij keuze uit verschillende afmetingen, maar vooral uit veel verschillende stof mogelijkheden. Deze stoffen verschillen in kleur en materiaal. Om te voorkomen dat uw Feelings meubel met de door u gekozen stof lang meegaat, leest u hier een aantal tips. Wanneer u in het bezit bent van een gestoffeerd Feelings meubelstuk kunt u bij Otje van Potje het onderhoudsmiddel Protexx aanschaffen. Deze beschermt tegen olie-, water- en olievlekken. Heeft u gekozen voor een leder bekleding op uw Feelings relaxstoel, doet u er verstandig aan om deze twee tot drie keer per jaar behandelen met een onderhoudsmiddel zoals Leather Care.
Het kan zijn dat in de Feelings collectie sommigen houten kasten of tafels onbehandeld zijn. Zorg ervoor dat deze behandeld worden met woodsealer, olie, was of polish. Maak bij een Feelings eetkamertafel ook zoveel mogelijk gebruik van onderzetters om krassen te voorkomen.