FEELINGS meubels 

BANKENFAUTEUILSRELAXFAUTEULSLOVESEATS
HOCKERSDRESSOIRSTV DRESSOIRS BERGKASTEN
BOEKENKASTENLADEKASTENWANDMEUBELENEETTAFELS
SALONTAFELSHOEKTAFELSBIJZETTAFELSEETKAMERSTOELEN
EETKAMERBANKENBARKRUKKENHANGLAMPENVLOERLAMPEN
TAFELLAMPENWANDLAMPENKAPSTOKKEN EN DRESSBOYSKLOKKEN
SIERKUSSENS EN TEXTIELVLOERKLEDEN WANDDECORATIES EN SPIEGELSWOONACCESSOIRES

Otje van Potje is een woonwinkel gelegen in Twente. De collectie van de winkel is zowel online als in de showroom te bekijken. Deze collectie bestaat onder andere uit de meubels van Feelings. Feelings is een merk met veel verschillende interieur stijlen. Ook zijn veel van de Feelings meubels door uzelf samen te stellen. U heeft bijvoorbeeld keuze uit verschillende afmetingen en stoffen. De Feelings collectie zou omschreven kunnen worden als een collectie die klassiek, modern en design samenbrengt. De Feelings collectie is erg uitgebreid. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een dressoir, een loveseat, een kast, verlichting of een nieuw vloerkleed? Al deze producten en meer vindt u in de collectie van Feelings.

 

Feelings advies

De meeste Feelings meubels kunt u zelf samenstellen. U heeft hierbij keuze uit verschillende afmetingen, maar vooral uit veel verschillende stof mogelijkheden. Deze stoffen verschillen in kleur en materiaal. Om te voorkomen dat uw Feelings meubel met de door u gekozen stof lang meegaat, leest u hier een aantal tips. Wanneer u in het bezit bent van een gestoffeerd Feelings meubelstuk kunt u bij Otje van Potje het onderhoudsmiddel Protexx aanschaffen. Deze beschermt tegen olie-, water- en olievlekken. Heeft u gekozen voor een leder bekleding op uw Feelings relaxstoel, doet u er verstandig aan om deze twee tot drie keer per jaar behandelen met een onderhoudsmiddel zoals Leather Care.
Het kan zijn dat in de Feelings collectie sommigen houten kasten of tafels onbehandeld zijn. Zorg ervoor dat deze behandeld worden met woodsealer, olie, was of polish. Maak bij een Feelings eetkamertafel ook zoveel mogelijk gebruik van onderzetters om krassen te voorkomen.