Ergens anders goedkoper?

Spamcontrole: klik het achtste vakje aan

Elders goedkoper?

Retourneren

ZELF RETOURNEREN PER POST
Sluit altijd het ingevulde retourformulier bij. Hiermee kunnen wij je retourzending zo snel mogelijk verwerken. Zorg altijd dat je na inlevering van het pakket een verzendbewijs ontvangt. Zodra je retourzending bij ons binnen is, ontvang je van ons een e-mail ter bevestiging. Zodra de retour is verwerkt, krijg je het aankoopbedrag van het artikel terug. De verzendkosten en eventuele kosten voor het inpakken van de zending zijn voor eigen rekening.

OTJE VAN POTJE’S OPHAALSERVICE
Wil je grote artikelen retourneren zoals een bank of kast? Neem contact op met onze klantenservice via 0548 – 540682 voor het maken van een retourafspraak. Voor het ophalen van het meubel brengen wij 50.- in rekening.

Otje van Potje behoudt zich het recht om voor de volgende situaties een retourzending niet te accepteren:

  1. Producten die speciaal voor de klant gefabriceerd zijn.
  2. Producten die indien uit originele verpakking is gehaald en is gebruikt vanuit hygiënisch oogpunt niet meer kunnen worden verkocht o.a matrassen, hoofdkussens, etc.
  3. Producten die aantoonbaar door zelfmontage of onkundig handelen van de klant zijn beschadigd.
  4. Producten / meubelen die als zelf montage pakket worden geleverd en vervolgens door de klant zelf zijn gemonteerd en daarna weer gedemonteerd.
  5. Producten met een levertijd. Deze producten worden op bestelling geproduceerd en betreffen geen voorraad artikel.

Wanneer je jouw webshop artikel retour stuurt of langs brengt in onze winkel dient deze, indien redelijkerwijs mogelijk, in originele verpakking en staat bij Otje van Potje te worden geleverd. Voor eventuele waardevermindering, mogen we kosten in rekening brengen.