Ergens anders goedkoper?

Spamcontrole: klik het vijfde vakje aan

Elders goedkoper?

Merken

Kleur

Materiaal

Prijs

Sorteren

Online stoel kopen?

Wilt u online stoelen kopen? Bij Otje van Potje beschikken we over een compleet en veelzijdig assortiment stoelen voor uw interieur. Ons aanbod bestaat uit:

  • Leren stoelen
  • Gestoffeerde stoelen
  • Kunststof stoelen

Kijkt u naar een stoel, dan is het van belang dat u onder andere oplet naar het comfort, design en de kleur. Zoekt u een stoel met armleuningen? Of past dat niet onder de tafel? Dan kunt u het beste een stoel nemen zonder armleuning

Bij Otje van Potje helpen wij u vanaf het begin tot eind om de juiste stoel te kiezen. Op die manier zult u altijd de juiste stoel vinden waaraan u heerlijk kunt natafelen. Wij beschikken over:

Ook bieden wij fauteuils en relaxfauteuils aan voor scherpe prijzen en verschillende stijlen. Ons assortiment is gevuld met één van de meest toonaangevende merken in de meubelwereld: Feelings. Feelings beschikt over een ruim assortiment eetkamerstoelen, barkrukken en eetkamerbanken.

Moderne, landelijke & industriële stoel

Otje van Potje is specialist in bovenstaande stijlen. We zijn in staat om deze stijlen te combineren waardoor u een uniek interieur krijgt. Of het nu gaat om moderne stoelen, landelijke stoelen of industriële stoelen, wij bieden het ruime assortiment aan voor u.

Om alles te kunnen combineren in uw interieur kijken we ook naar het assortiment:

Stoelen proberen?

Weet u nog niet zeker welke stoel het beste bij u past? Bezoek dan eens onze showroom! Onze winkel bevat meer dan 3000 m2 aan woonplezier. Kom gezellig langs en geniet tijdens het rondkijken van een kopje koffie. Heeft u directe vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Gerelateerde pagina’s voor inspiratie: