Ergens anders goedkoper?

Spamcontrole: klik het vierde vakje aan

Elders goedkoper?

Merken

Kleur

Materiaal

Prijs

Sorteren

Barkrukken (88)

Laad meer producten

Leren Barkukken kopen?

Bent u op zoek naar hoge kwaliteit leren barkukken? Kijk dan niet verder, Otje van Potje biedt dé oplossing voor elk interieur! We bieden een ruim assortiment leren barkukken. Leren barkrukken en stoffen barkrukken bieden een geheel nieuwe dimensie in uw assortiment. Dankzij de hoge zithoogte is de actieve houding aanwezig en zorgt het altijd voor gezelligheid.

Barkrukken met rugleuning

Bij Otje van Potje bieden wij wel graag ondersteuning aan de rug en de actieve zithouding door barkrukken met rugleuning in de showroom te plaatsen. U heeft de mogelijkheid bij elke barkruk om het geheel naar uw wens te designen.

Meer dan alleen Barkrukken

Otje van Potje is meer dan alleen barkrukken. Zo bieden wij ook een ruim assortiment:

Bij de eetkamerstoelen en eetkamerbanken zijn ook overeenkomende stijlen terug te vinden welke bij de barkrukken terug te zien zijn. Zo zijn er verschillende industriële elementen voor in zowel eetkamerstoelen als barkrukken. Ook geeft de vintage look bij de barkrukken net weer dat nieuwe gevoel.
Weet je nog niet zeker naar welke barkrukken je op zoek bent of weet je niet helemaal welke kleur nu echt passend is? Vraag het aan één van onze experts! Wij helpen je graag verder om tot het gewenste resultaat te komen.  Door te luisteren naar de wensen van u komen we samen tot de perfecte creatie!

Barkrukken Online bestellen

Wilt u uw barkrukken online bestellen? Dat kan bij Otje van Potje. Wij zijn  maandag en woensdag t/m zaterdag geopend. Wilt u liever contact met ons opnemen? Dat kan, wij zijn vanaf 9:30 telefonisch bereikbaar. Maar u bent altijd welkom om te mailen en uw barkrukken online te bestellen.