Ergens anders goedkoper?

Spamcontrole: klik het zesde vakje aan

Elders goedkoper?

Landelijke Tafel kopen?

Otje van Potje is dé specialist in tafels, banken, kasten en stoelen. Bij Otje van Potje kunt u dan ook de mooiste tafels kopen geheel naar uw stijl. Dankzij onze veelzijdigheid in stijlen is voor iedereen de juiste tafel te vinden. Denkt u aan:

  • Landelijke tafels
  • Moderne tafels
  • Design tafels

De tafels zijn altijd voor de scherpste prijs aangeboden. Weet u niet zeker welke tafel u zoekt? Dan kunnen wij u altijd verder helpen in onze showroom. Daar heeft u meer dan 3000m2 aan interieurmeubels.

Houten tafel kopen?

Bij Otje van Potje beschikken we over een ruim assortiment houten tafels. Van ronde tafels tot vierkante tafels waarbij allerlei verschillende hoogtes mogelijk zijn. Ook bieden we rechthoekige tafels aan en tafels in “vrije vormen” van hout.

Assortiment TafelsHet assortiment tafels is onder te verdelen in de volgende 4 categorieën.

Deze tafels zijn allemaal voorzien van verschillende onderstellen, zo zijn er aluminium tafels, tafels met wielen of houten onderstellen.

Alle tafels van Otje van Potje zijn geschikt in verschillende interieurstijlen. Dankzij de veelzijdigheid is geen enkele tafel hetzelfde en heeft u altijd de mogelijkheid om uw favoriete tafel uit te kiezen. Vaak hebben we een complete set waardoor u een eenheid krijgt in de tafels van Otje van Potje.

Heeft u vragen, wilt u meer weten over een specifieke tafel of heeft u behoefte aan een offerte voor een tafel? Neem dan gerust contact op met ons. Wij helpen u graag verder!

Gerelateerde pagina’s voor inspiratie: