Ergens anders goedkoper?

Spamcontrole: klik het vierde vakje aan

Elders goedkoper?

Bijzettafels

Bijzettafels zijn onmisbaar in het interieur, ze zijn compact en makkelijk te verplaatsen. Op deze manier kunt u uw bijzettafels naast uw bank, stoel of fauteuil kwijt. De tafels komen overal tot hun recht. Bij Otje van Potje beschikken wij dan ook over een ruim assortiment bijzettafels.

Welke bijzettafels passen bij mij?

Doordat Otje van Potje over een ruim assortiment beschikt, kunnen wij verschillende stijlen aanbieden, denk aan:

  • Landelijk
  • Modern
  • Industrieel
  • Klassiek

Bovendien zijn bovenstaande stijlen in verschillende kleuren en merken beschikbaar. Denk aan Happy@Home, Urbansofa, en Feelings.

Bijzettafels eindeloos combineren

Dank zij de vele mogelijkheden kunt u de bijzettafels eindeloos combineren met andere meubelstukken. Meubelstukken welke Otje van Potje in grote mate over beschikt! Zo kunt u uw bijzettafel combineren met:

Daarnaast kan op de bijzettafel verschillende prachtige lampen en vazen geplaatst worden. Daarom is de bijzettafel een ideale tafel als u uw kamer regelmatig aanpast.
Ook zijn de bijzettafels te combineren door de verschillende hoogtes, op die manier creëer je een losse sfeer in het huis. Maar ook bijzettafels welke precies over de bank kunnen waardoor je heerlijk op de bank kunt zitten met een glas drinken naast je.

Bijzettafels in uw interieur

Naast onze bijzettafels heeft u bij ons de mogelijkheid om een geheel gepast interieur op te vragen. Onze specialisten helpen u graag om tot het gewenste interieur te komen. In onze 3000m2 woonwinkel is er voor iedereen het gewenste meubelstuk. Ben je alleen op zoek naar bijzettafels? Dan kun je via de website contact opnemen met ons! Wij staan u graag te woord.