Ergens anders goedkoper?

Spamcontrole: klik het zesde vakje aan

Elders goedkoper?

Materiaal

  Prijs

  Sorteren

  Salontafels (0)

  Salontafels

  De salontafel is een zeer belangrijk onderdeel van je woonkamer of de salon. De woonkamer is namelijk een kamer waarin je misschien wel de meeste tijd doorbrengt, waardoor het belangrijk is om er een geschikte salontafel te hebben staan. Bij Otje van Potje hebben wij gelukkig een breed assortiment, waardoor we er zeker van zijn dat er iets bijzit dat je kan bekoren. Ook bieden wij relatief goedkope salontafels aan, met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Neem maar een kijkje op de rest van de pagina om het aanbod te zien!

  Soorten salontafels

  Er is een breed scala aan types salontafels beschikbaar. Ben je op zoek naar een ronde salontafel, een houten salontafel of een moderne salontafel? Het is allemaal mogelijk bij Otje van Potje! Daarnaast verschillen de salontafels erg in uiterlijk. Zo zijn er ook 2-delige salontafels, salontafels met draaitop of zelfs 3-delige salontafels beschikbaar. Ook bieden wij salontafels aan met verschillende lades. Misschien heeft u geluk, en is er op dit moment ook een salontafel in de aanbieding verkrijgbaar.

  Het merk Feelings biedt het grootste assortiment salontafels aan. Het gaat hierbij uiteraard om veel verschillende types. Ook qua afmetingen zijn er diverse mogelijkheden. Zo zijn er kleine salontafels met een afmeting van 40x42x42 centimeter beschikbaar, maar ook grotere salontafels van 40 x 120 x 60 centimeter. Tevens verschillen de salontafels ook in materiaal. Sommige soorten salontafels zijn zelfs een combinatie van hout en metaal, wat zorgt voor een extra mooi effect.

  Naast salontafels kun je ook over de volgende tafels beschikken:

  Tips bij het plaatsen van een salontafels

  Er zijn een aantal aspecten waar je rekening mee kunt houden bij de aankoop en het plaatsen van je salontafel. Het is erg belangrijk om het juiste type te kiezen, aangezien de salontafel het totaalplaatje van de woonkamer of salon beïnvloed. Zorg er in de 1e instantie voor dat je salontafel ongeveer op dezelfde hoogte staat met je zetel of bank. Hierdoor is het namelijk mogelijk om je voeten erop te plaatsen, waardoor je erg comfortabel kunt zitten/liggen. Ook hoort de salontafel in verhouding te staan met de bank of stoel. Een kleine salontafel is natuurlijk onhandig in combinatie met een gigantische bank. Andersom geldt uiteraard hetzelfde.

  De ideale afstand vanaf de bank tot de salontafel is 40 centimeter. Hierdoor is het gemakkelijk voor personen om tussen de bank en de salontafel door te lopen, en is het nog steeds mogelijk om voorwerpen of voedsel vanuit de bank te passen.

  Zorg er daarnaast dat je de salontafel niet teveel bezet met allerlei voorwerpen, bloemen of planten. Ten eerste verminder je hiermee de ruimte om kopjes, borden of glazen te plaatsen (als er bezoek is) Ten tweede kunnen te hoge of brede voorwerpen het zicht blokkeren. Hierdoor belemmer je het TV kijken of kunnen jij en je gasten elkaar niet aankijken.

  Salontafel kopen bij Otje van Potje?

  Bij Otje van Potje kun je voor een scherpe prijs salontafels kopen. Indien je eerst liever zelf een kijkje neemt voordat je een aankoop doet, kun je gerust langskomen in Rijssen om het assortiment te bezichtigen. Voor vragen kun je uiteraard altijd mailen of bellen.