Ergens anders goedkoper?

Spamcontrole: klik het zevende vakje aan

Elders goedkoper?

Merken

Prijs

Sorteren

U heeft gezocht op:   "Urbansofa banken"   (30 artikelen gevonden)
Laad meer producten

Urbansofa banken

Klik hier om te kijken hoe uw favoriete Urbansofa bank eruit komt te zien! 

De bank is niet weg te denken uit de Nederlandse woonkamer. In veel gevallen is de bank het centrum van de woonkamer. Een goede bank biedt meerdere comfortabele zitplekken. Ook is het de plek om lekker onder uit te zakken en eventueel met een dekentje het comfort nog verder te verhogen. Omdat het een belangrijk onderdeel is in de levensstijl van veel mensen, mag een bank wel wat kosten. Maar dan moet er ook kwaliteit tegenover staan. Voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding bent u bij UrbanSofa aan het juiste adres.

Waarom een Urbansofa bank?

UrbanSofa is een Nederlandse fabrikant. Kwaliteit en duurzaamheid zijn termen die worden nageleefd in het fabriceren van de meubels. Ze gebruiken hoogwaardige materialen en de meubels worden na productie uitgebreid gecontroleerd alvorens ze worden verkocht. De prijs kunnen ze laag houden door direct aan verkooppunten voor consumenten te verkopen. Dat klinkt misschien logisch, maar in de meubelbranche gaan veel verkopen via meubelimporteurs en groothandels. Die extra schakels moeten ook verdienen aan de meubels en dat ziet u terug in de prijs. Het geld wat wordt bespaard om deze schakels over te slaan, is het voordeel voor u als consument.

Soorten banken van Urbansofa

UrbanSofa staat bekend om de landelijke stijl, wat in veel banken in onze winkel terug te vinden is. Toch zijn de banken ook geliefd door mensen die van andere stijlen houden. Sommige modellen zijn namelijk erg goed te combineren met stijlen als modern, industrieel of klassiek. Daarnaast zal de kleur of stof ook geen beperkende factor zijn. U heeft namelijk veel keuze in de stof en kleur van een bank. Als u een model op het oog heeft, vraag dan naar de mogelijkheden. De bank is volledig aan te passen aan uw wensen. Otje van Potje verkopen verschillende soorten banken van Urban sofa. Hierdoor zit er voor iedere consument een ideale bank tussen, waar lang van genoten kan worden. Hierbij kunt u onder andere denken aan: Een loungebank is ideaal voor de mensen die houden van onderuitzakken op de bank. Als u veel avonden op de bank doorbrengt met het kijken van films en series met uw familie of vrienden, is een UrbanSofa loungebank echt voor jou. Er zijn meerdere modellen UrbanSofa hoekbanken en ze zijn allen erg populair. Een hoekbank vult een ruimte aanzienlijk en de hoekvorm kan een ruimte ook breken. Dit wordt veel gebruikt om de woonhoek af te scheiden van een eethoek. Voor grotere gezinnen biedt deze bank de nodige zitplekken, wat met enkel UrbanSofa stoelen of kleinere banken lastig in dezelfde ruimte te passen is.

UrbanSofa bank kopen

Bent u enthousiast geworden voor een bank van UrbanSofa? Kom dan langs in onze grote woonwinkel of kijk verder op onze website. We zijn een officieel UrbanSofa verkooppunt. Onze winkel is CBW-erkend. Dat zorgt er voor dat ook de service gewaarborgd en erkend is. Zo krijgt u op de banken minimaal 2 jaar garantie en komt u niet voor onplezierige verrassingen te staan. Als u niet zo’n grote portemonnee hebben, dan kan een UrbanSofa bank best duur zijn. In dat geval wordt een aankoop misschien aantrekkelijker door een aanbieding in de UrbanSofa outlet. U krijgt de kwaliteit van dit goede merk, maar dan tegen de laagst mogelijke prijs. Indien een model uit de collectie gaat, zal deze vaak met korting uit de winkel gaan. Houdt deze aanbiedingen goed in de gaten! De meest bezochte pagina's van UrbanSofa: