Ergens anders goedkoper?

Spamcontrole: klik het zesde vakje aan

Elders goedkoper?

Urbansofa tafels

UrbanSofa is een Nederlands merk. Het is kenmerkend door de kwaliteit van de meubels tegen een betaalbare prijs. Deze prijs kunnen ze lager houden dan veel concurrenten doordat ze het productieproces volledig in eigen hand hebben. Daarnaast kopen wij direct bij UrbanSofa in. Dat klinkt misschien logisch, maar dat is het allerminst in de branche.

Normaal gesproken spelen importeurs en groothandels een grote rol in het proces. Deze partijen leveren prima werk, maar ze moeten ook betaald worden. Die kosten worden verrekend in de kostprijs voor consumenten. Door deze partijen uit het proces te halen en vanuit de fabriek direct te verkopen aan ons, kunnen wij als verkooppunt deze mooie tafels aanbieden tegen lage prijzen.

Kwaliteit van UrbanSofa

Kwaliteit is iets waar UrbanSofa niet op bespaart. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals PEFC-gekeurd hardhout. Ook wordt er door een intern kwaliteitsteam nog controle uitgevoerd aan het eind van de productie. Tot slot wordt er een fabrieksgarantie aangeboden van 3 jaar. Mocht er dus toch wat misgaan met de geleverde meubels, dan lossen ze dit graag voor u op.

Het merk hanteert niet één stijl. Zowel mensen die op zoek zijn naar landelijke stijl als mensen die meer houden van een moderne stijl kunnen slagen met de meubels van UrbanSofa. Hetgeen de meubels wel gemeen hebben, is dat het een hoogwaardig product is. Zo zal u geen slechte afwerking of goedkope materialen terugvinden in de meubels.

Diverse soorten tafels van Urbansofa

UrbanSofa biedt verschillende soorten tafels aan. Zo hebben ze voor elke wenselijke situatie een passende oplossing. Voorbeelden van soorten tafels zijn:

U heeft al een eigen UrbanSofa tafel vanaf €565,-. De tafelbladen zijn verkrijgbaar in kleur aan te passen door het behandelen met verschillende oliën. Daarnaast zijn de bladen in veel verschillende maten verkrijgbaar. Door deze mogelijkheden is de tafel aan te passen aan uw wensen. Zelfs voor een ronde tafel kunt u bij dit prachtige merk terecht.

Hoogwaardige kwaliteit tegen een betaalbare prijs

Alle tafels zijn gemaakt van massief hout. Massief hout biedt niet alleen een robuuste uitstraling, maar het zorgt ook voor duurzamere oplossing dan hout in lagen. De lagen kunnen namelijk zich afzonderlijk gaan ontwikkelen, waardoor een laag krom kan komen te staan.

Voor een compleet ingerichte eetkamer in één stijl kunt u de UrbanSofa eetkamerstoelen combineren met de eettafel. De stoelen zijn in veel verschillende combinaties van kleuren en stoffen verkrijgbaar. Zo kunt u de perfecte stoel uitkiezen voor uw eetkamer.

UrbanSofa tafels in onze winkel

Otje van Potje is de plek waar u de meubels van UrbanSofa uit kan zoeken, uit kan proberen en aan kan schaffen. We bieden een breed assortiment aan verschillende meubels aan van UrbanSofa. De meubels zijn te vinden op onze website en in onze woonwinkel.

De woonwinkel van meer dan 3000m aan oppervlak biedt de kans om inspiratie op te doen en verschillende meubels uit te proberen. Daarnaast voorzien we u graag van passend advies. Ook kunt u combinaties van verschillende meubels bekijken om tot een compleet interieur te komen. Mocht u geïnteresseerd zijn in de tafels of andere meubels van UrbanSofa, neem dan contact op of kom bij ons langs.

De meest bezochte pagina's van UrbanSofa: