Ergens anders goedkoper?

Spamcontrole: klik het derde vakje aan

Elders goedkoper?

Merken

Prijs

Sorteren

U heeft gezocht op:   "Urbansofa"   (79 artikelen gevonden)
Laad meer producten

Urbansofa

UrbanSofa Premium dealer

Otje van Potje is een woonwinkel in Rijssen die sinds 1985 meubels heeft toegevoegd aan het assortiment. Deze winkel is een van de verkooppunten van UrbanSofa. UrbanSofa is een merk die een brede variatie biedt aan meubels van Europese kwaliteit. U kunt bij Otje van Potje terecht voor het kopen of online bestellen van een loungebank, hoekbank, eetstoelen, fauteuils en meer. Naast deze uitgebreide collectie heeft Otje van Potje ook verschillende UrbanSofa stoffen op voorraad. Namelijk maar liefst 120 stoffen en 18 verschillende kleuren leer.

Ontstaan van UrbanSofa

UrbanSofa bestaat sinds 2011. Ze waren uniek omdat ze de eerste in de meubelbranche waren die vanuit de fabriek rechtstreeks aan verkooppunten. De importeurs en groothandels komen niet voor in het verhaal, waardoor er kwalitatieve producten tegen een lage prijs aangeboden konden worden. Want alle schakels in het proces verdienen aan de verhandeling van de meubels. Door het verwijderen van de overbodige schakels in het proces, kan de prijs laag worden gehouden. Het principe van de directe verkoop aan verkooppunten hanteren ze nog steeds. U profiteert dus nog  steeds van lage prijzen voor robuuste en duurzame meubels.

UrbanSofa kwaliteit en duurzaamheid

De lage prijzen zijn interessant, maar wat krijgt u voor dat geld? Of u nu een fauteuil of een eettafel van UrbanSofa koopt, u kiest voor kwaliteit. En dat begint bij de grondstoffen voor de meubels. De grondstoffen worden zorgvuldig geselecteerd. UrbanSofa hanteert materialen die gekeurd zijn door onafhankelijke partijen. Deze materialen zijn voorzien van de keurmerken waar binnen de branche waarde aan wordt gehecht. Een voorbeeld van een dergelijk keurmerk is het PEFC-keurmerk. Het hardhout dat gebruikt wordt door UrbanSofa is voorzien van dit keurmerk. Ook wordt het hout gewonnen uit Duitse bossen die duurzaam beheerd worden. Er gaan dus geen bossen verloren door de fabricatie van de meubels van UrbanSofa. Dat het hout afkomstig is uit Duitsland is geen toeval. De mogelijkheden worden dichtbij huis gezocht. De meubels zoals de UrbanSofa hoekbanken worden gefabriceerd binnen Europa. Ook de grondstoffen komen uit Europa. Door de afstanden zo klein mogelijk te houden, wordt er minder brandstof gebruikt. Naast dat het goed is voor het milieu, merkt u dat ook in de prijs. De kosten voor de brandstof en manuren worden namelijk gewoon doorberekend in de prijs.

UrbanSofa collectie

Zoals genoemd zijn we trots op de samenwerking. U kunt bij ons langskomen in de grote woonwinkel met meer dan 3000m2 aan woonplezier. We verkopen verschillende soorten meubels van UrbanSofa en bieden vele modellen aan. Om u te helpen bij de zoektocht naar de juiste meubels van dit merk, hebben we de meubels ingedeeld in drie categorieën:

Interesse in UrbanSofa meubels?

Mocht u nu geïnteresseerd zijn in meubels van dit mooie Nederlandse merk, kom dan vooral een kijkje nemen in onze winkel. We helpen u graag met de samenstelling van uw perfecte meubels. Onze collectie is ook te vinden op de website. Mocht u al weten wat u wilt of wilt u advies op afstand? Neem dan telefonisch contact met ons op. Bestellen via de telefoon is mogelijk en ook op die manier willen we u van advies over UrbanSofa meubels voorzien. Bij Otje van Potje komt u niet voor ongewenste verrassingen te staan. We zijn een CBW-erkende winkel. Dit biedt de volgende zekerheden voor u als klant:
  • Garantie na aankoop
  • Veilige en nette aanbetalingsregeling
  • Onpartijdige klachtenafhandeling
De garanties verschillen per merk en product, maar het minimum wat we hanteren is 2 jaar garantie. Mocht u als nog een klacht hebben over het product, dan wordt deze onpartijdig behandeld en staat u als klant altijd op nummer één. Kom langs in onze winkel en beleef één van de vele positieve ervaringen met UrbanSofa.