Ergens anders goedkoper?

Spamcontrole: klik het achtste vakje aan

Elders goedkoper?

Tafellampen

Een tafellamp is een uiterst bruikbaar meubelstuk dat je kamer op kan fleuren. Bij Otje van Potje bieden wij verschillende soorten tafellampen aan die er stuk voor stuk origineel uitzien. Van cactuslampen tot lampen met een industrieel uiterlijk, alles is mogelijk bij Otje van Potje.

De toegevoegde waarde van een tafellamp

Een tafellamp biedt vele voordelen waardoor je je leefomgeving kunt verbeteren. Allereerst zorgt een tafellamp voor extra licht, waardoor het niet nodig is om in het donker te lezen, eten of praten. Licht voegt tevens ook prettigere sfeer toe aan je woon, eet of slaapkamer.
Daarnaast kan een originele tafellamp het effect dat je in je woonomgeving wilt creëren versterken. Bij een industrieel design van je eetkamer past een industriële tafellamp perfect. Ook kun je juist zorgen voor een tegenovergesteld effect door bijvoorbeeld een monkey tafellamp te plaatsen in een verder hele serieuze woonkamer.

Soorten tafellampen bij Otje van Potje

Bij Otje van Potje beschikken wij over een groot assortiment aan tafellampen. Allereerst kunnen deze verschillen qua materiaal. Een tafellamp van glas, keramiek of metaal is onder andere mogelijk. Ook tafellampen met een gouden of zilveren uiterlijk zijn beschikbaar.
De tafellampen zijn allen van het merk Feelings. Aangezien het aanbod enorm divers is, zit er zeker iets bij wat jou bevalt. Tevens zijn er veel verschillende groottes in tafellampen. Een kleine tafellamp voor de bijzettafel of een grote tafellamp voor de keukentafel zijn allemaal mogelijk. Het uiterlijk van de tafellampen kan ook erg verschillen. Zo beschikken we over landelijke tafellampen maar ook over moderne tafellampen.  Daarnaast bieden wij verschillende kleurensoorten tafellampen aan.
Enkele voorbeelden uit ons diverse aanbod:

  • Joyce tafellampen
  • Turbin tafellampen
  • Tafellampen met plantdesign (cactus, sansevieria)
  • Otona tafellampen
  • Thor tafellampen
  • Benn tafellampen

Tevens zitten er ook verschillen in het soort lamp. Sommige werken namelijk op batterijen, terwijl anderen een stopcontact nodig hebben. Ook dienen de gloeilampen van sommige types om de zoveel tijd vervangen te worden.

De prijs van een tafellamp

Omdat het aanbod van tafellampen zo divers is, zijn er ook relatief grote verschillen in de prijs.  Zo bieden wij al cactus tafellampen aan vanaf €15,00, maar zijn er ook tafellampen beschikbaar vanaf €219,00. Onze tip is dan ook om een keuze te maken voor een tafellamp die past bij je budget en je persoonlijke wensen. Hierdoor weet je zeker dat je tevreden bent over je gekochte tafellamp.

Andere soorten lampen bij Otje van Potje

Naast tafellampen zijn er nog andere soorten producten in de categorie verlichting. Ook voor de volgende lampen kun je namelijk bij Otje van Potje terecht:

De lampen die wij aanbieden kunnen geplaatst worden in de woonkamer, keuken, gang of overloop.

Tafellamp kopen?

Als je interesse hebt in een van onze tafellampen kun je gemakkelijk online een offerte aanvragen. Langskomen bij onze meubelzaak in Rijssen is ook een mogelijkheid. Hier staan al onze meubels, waaronder de tafellampen, tentoongesteld in onze winkel van wel 3000m2! Naast tafellampen bieden wij nog veel meer soorten meubels aan.
Voor vragen of professioneel advies kun je langskomen of ons telefonisch of per email bereiken.  Wij zijn dé meubelwinkel van Overijssel, en ons doel is dan ook om jou zo tevreden mogelijk te maken met ons diverse meubelaanbod.
Voor meer informatie of updates over ons assortiment kun je een kijkje nemen op onze Facebook pagina.