Ergens anders goedkoper?

Spamcontrole: klik het vijfde vakje aan

Elders goedkoper?

Merken

Kleur

Materiaal

Prijs

Sorteren

Vloerlampen

De vloerlamp is een mooi meubelstuk dat een extra touch kan geven aan je woon,eet of slaapkamer. Vloerlampen hebben meerdere functies, en ze zijn beschikbaar in vele soorten en maten. Ook qua prijzen zijn er grote verschillen, waardoor je voor elk soort budget wel een mooie vloerlamp kan krijgen! De vloerlamp kent de benaming doordat het simpelweg niet aan het plafond hangt, maar door het ondervlak zich op de vloer bevindt. De elektriciteit verplaatst het licht vervolgens naar boven toe, waar de gloei of spaarlamp zit.

De functie van een vloerlamp

De functie van een vloerlamp is in de eerste instantie simpelweg het creëren van licht zodat je voldoende kunt zien in de kamer als het donker is. Daarnaast hebben vloerlampen ook de functie om de kamer een beter uiterlijk te geven. Het is daarom belangrijk dat je kiest voor een vloerlamp die goed past bij de ruimte.

Waar plaats je vloerlampen?

Het belangrijkste aspect om rekening mee te houden bij het plaatsen van een vloerlamp is het feit dat je genoeg ruimte in de kamer moet hebben. Een te grote vloerlamp die botst met een ander voorwerp of het voetpad blokkeert is simpelweg totaal niet praktisch. Ook kan een te grote vloerlamp een intimiderende indruk geven.

De beste plaats voor een vloerlamp is normaal gesproken in een van de hoeken van de kamer. Hierdoor staat het niet te veel in de weg en kan het toch gemakkelijk een groot deel van de ruimte van licht voorzien. Denk er daarnaast ook aan dat de lamp dichtbij een stopcontact hoor te staan, zo voorkom je dat er kabels uitgestrekt op de vloer liggen, wat voor gevaarlijke situaties kan zorgen en er bovendien ook niet heel elegant uitziet.

Types beschikbare vloerlampen

Het assortiment aan vloerlampen is groot bij Otje van Potje. Alle vloerlampen vallen onder het merk Feelings, waardoor je verzekerd bent van goede kwaliteit. Om te beginnen zijn er standaard vloerlampen beschikbaar, deze hebben simpelweg één lamp en zijn qua design simpel. De kosten hiervan zijn ook lager dan bij andere vloerlampen.

Het merk Feelings is een bekend merk als het op wonen aankomt. De belangrijkste boodschap dat over wordt gebracht met dit merk is het geven van een goed gevoel door middel van stijlvolle meubels. Hier slaagt het merk al vele jaren in, en wij verwachten dat de populariteit van het merk ook in de toekomst niet zal verminderen.

Daarnaast zijn er ook vloerlampen beschikbaar die over meerdere lampen beschikken. Sommige hebben wel 5 verschillende lichten! De vloerlampen zijn beschikbaar een een “steampunk” metalen design of beschikken over een lampenkap waardoor het er juist een stuk gezelliger uitziet in de kamer. De meerderheid van de lampen zijn zwart, wit of grijs.

De kosten van een vloerlamp

De prijzen voor vloerlampen beginnen al vanaf 40 euro! Toch zijn er grote prijsverschillen aangezien de lampen van het premium segment, die over extra aspecten beschikken, beschikbaar zijn vanaf ongeveer 150 euro.

Naast vloerlampen zijn er ook andere lampen beschikbaar bij Otje van Potje, waardoor je voor elk soort lamp wel iets tegenkomt wat bij je past. De andere types lampen die beschikbaar zijn:

Uiteraard begrijpen we dat je liever de lampen komt bezichtigen alvorens je een aankoop doet. Kom daarom gerust een keer langs in onze mooie meubelzaak in Rijssen. Hier kunnen we ook al je vragen beantwoorden en is het voor jou mogelijk om ons gehele assortiment te bezichtigen! Voor contactinformatie of informatie over de openingstijden klik hier.