Ergens anders goedkoper?

Spamcontrole: klik het vijfde vakje aan

Elders goedkoper?

Verzending

VERZENDING EN BEZORGING

We bezorgen/verzenden je meubels gratis tot over de eerste drempel van je voordeur bij besteding vanaf € 1.000,- met onze Drempelservice, m.u.v. meubelen uit onze outlet/showroommodellen. Kies je voor de Otje van Potje Bezorgservice (€ 75,-), dan doen we meer dan alleen bezorgen!

OTJE VAN POTJE BEZORGSERVICE

Kies je voor de Otje van Potje Bezorgservice (€ 75,-), dan doen we meer dan alleen bezorgen!

* Zodra je complete bestelling bij ons binnen is, nemen wij contact met je op voor het inplannen van een bezorgafspraak;
* Twee professionele Otje meubelbezorgers leveren je meubels op de gewenste plek in huis;
* Je meubels worden met zorg verpakt en uitgepakt;
* Alle meubels worden voorzien van viltjes onder de poten ter bescherming van de vloer;
* Vakkundige eindmontage en afstelling. We testen evt. elektrische onderdelen, motoren en relaxfauteuils;
* Verpakkingsmateriaal gaat mee retour voor recycling;
* Je ontvangt gratis onderhoudsadvies.

* LET OP: METEN=WETEN, mocht een artikel op een plek geleverd moeten worden, dan is het uw verantwoording dat dit op een normale manier kan. Onze bezorgers leveren zonder een lift tot op de 3e verdieping, mits de goederen op een normale manier over de trap naar boven kunnen.
*LET OP: de Otje van Potje Bezorgservice is exclusief muurmontage, exclusief montage van lampen en exclusief het in elkaar zetten van zelfmontage artikelen (hiervoor vragen we een meerprijs).

DREMPELSERVICE gratis vanaf € 1.000,-

Wanneer je kiest voor de Drempelservice worden je meubels tot over de eerste drempel van je voordeur bezorgd. Voor bestellingen boven de € 1.000 is dit gratis. Anders zijn de leverkosten € 29,95.

Bij de Drempelservice kies je automatisch voor zelfmontage: je dient de meubels zelf op de juiste plek te zetten, uit te pakken en te monteren. Wil je liever dat onze Otje van Potje bezorgers dat voor je doen? Maak dan gebruik van onze Otje van Potje Bezorgservice.

Zodra je complete bestelling bij ons binnen is, nemen wij contact met je op voor het inplannen van een bezorgafspraak.

GRATIS AFHALEN BIJ OTJE VAN POTJE

Online bestelde meubels en showroommodellen zijn af te halen bij ons Centrale Afhaalmagazijn of bij de winkel. De afhaallocatie zullen wij met u afstemmen na de aankoop.

Wanneer je bestelling binnen is, ontvang je een mail dat je je nieuwe meubel(s) kunt komen ophalen. Wij helpen je het meubel in de auto te plaatsen.

BEZORGING VIA POSTNL

Kleinere woonitems (bijzettafels, kussens en accessoires etc.) worden lekker snel bij je thuisbezorgd door PostNL voor 8,95. Zodra je bestelling ons magazijn heeft verlaten, volg je deze op de voet met Track & Trace van PostNL!

VERZENDING & BEZORGING BUITEN REGIO’S

Als je in een regio woont buiten ons eigen bezorg gebied, worden je meubels bezorgd door onze exclusief geselecteerde partners. Dat geldt zowel bij je keuze voor Drempelservice als bij je keuze voor de Otje van Potje Bezorgservice. Een week voor de geplande leverweek wordt er contact met je opgenomen voor het maken van een bezorgafspraak. Onze geselecteerde partners bezorgen dagelijks meubels in deze regio’s, dus zij komen leveren op de dag welke jij wenst. Dat is extra fijn!

VERZENDING & BEZORGING OP DE WADDENEILANDEN OF IN HET BUITENLAND

Bezorging op de Waddeneilanden of in het buitenland is mogelijk op aanvraag. Neem hiervoor contact met ons op via
0548 – 540682 of via mail: info@otjevanpotje.nl

Nog goed om te weten: we leveren niet op postbusadressen.