Loveseats

Run loveseat

€ 749,00
Bekijk >>

Westport loveseat OPRUIMING SHOWMODEL

van € 599,00
voor€ 399,00
Bekijk >>

Dante loveseat

€ 569,00
Bekijk >>

Coco loveseat

€ 699,00
Bekijk >>

Natal loveseat

€ 499,00
Bekijk >>

Loveseat kopen?

Wilt u naast uw grote bank nog een gezellige loveseat kopen om met zijn tweeën ’s avonds knus te kunnen genieten van uw interieur? Bij Otje van Potje beschikken we over een ruim assortiment loveseats. Voor iedereen is de perfecte comfortabele loveseat te vinden bij Otje van Potje. Een loveseat komt steeds meer voor in de hedendaagse interieurstijlen. Je kan ze zien als een bank of als de bredere versie van de loveseat.

Landelijke loveseat?

Otje van Potje is gespecialiseerd in landelijke loveseats, deze zijn perfect te combineren met de landelijke banken van Otje van Potje. De landelijke loveseat een ideale bank om te plaatsen mocht je minder ruimte hebben in je huis.

Loveseats kopen

U kunt bij loveseats kopen bij Otje van Potje via onze website of in de showroom, maar niet alleen onze loveseats hebben wij in het assortiment. Denk u aan:
Al onze meubels zijn te combineren met de prachtige loveseats van Otje van Potje. Daarnaast is het mogelijk om zelf de kleur en stof/leer te bepalen.

Loveseat merken

Otje van Potje beschikt over verschillende merken, al deze merken leveren alleen de hoogste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Onze merken zijn:
 

Kwaliteit Loveseats

Heeft u vragen over de loveseats van Otje van Potje? We beschikken over een team van specialisten welke u elke dag kunnen helpen! Daarnaast kunnen ze uw complete interieur inrichten mocht u niet meer weten hoe u uw ruimte wil indelen. Onze interieuradviseurs passen zich aan naar uw wensen en gaan daar mee aan de slag. Kom gerust langs voor een kop koffie in onze showroom van méér dan 3000m2